Sponsring

Dalslands Buss är en aktiv del i föreningslivet i Dalsland och vi är stolta över att kunna ge tillbaka till vår lokala gemenskap genom att sponsra flera av våra viktigaste idrottsklubbar.  Idrott spelar en vital roll i att främja gemenskapskänsla, utveckla ungdomars färdigheter och erbjuda alla en chans att sträva efter och uppnå sina drömmar.

Bäckefors IF

Bäckefors IF är en mångsidig förening där varje sektion ansvarar för sin sport med cirka 250 medlemmar. Stolt sponsor.

Brålanda IF

Brålanda IF, en fotbollsklubb som spelar i Division 3 Nordvästra Götaland (herrar), är en klubb vi stolt stödjer och sponsrar.

Mellerud IF

Sedan 1908 har Melleruds IF utbildat unga fotbollsspelare för A-laget och större klubbar, stolt bidragande till Melleruds framgångar.

Åsebro IF

Vi är stolta sponsorer av Åsebro IF, en klubb som  både har herr- och damfotbollslag, i deras fortsatta sportsliga strävanden.

Buffalo Billingsfors IBK

Vi är glada och stolta att stödja Buffalo Billingsfors IBK, som är den enda innebandyklubben i Bengtsfors kommun med både A-lag och U-lag för herrar, samt flera ungdomslag i olika åldersgrupper. Föreningen firade sitt 30-årsjubileum år 2019.

Dalslands FF

Dalslands Fotbollförbund (Dalslands FF) är ett av de 24 distriktsförbunden som ingår i Svenska Fotbollförbundet. Dalslands FF är ansvarig för att sköta administrationen av de lägre ligorna för seniorer mm. Vi är stolta sponsorer.

Åmåls SK

Åmåls SK är hela Dalslands hockeyklubb. Vi är en stolt sponsor till Åmåls SK.