Hyra buss

Bokning

Telefon
0530-600 32

E-post
[email protected]

Öppettider
Vardagar 07.00-17.00

Hyra buss

Vi diskriminerar inte! Hos oss kan du hyra buss för alla typer av behov, oavsett om du behöver en buss för ett företagsevent, en idrottsresa, ett bröllop eller en skolutflykt.

Vi utgår ifrån Bäckefors  i Bengtsfors kommun och erbjuder flexibla bussresor och fordon i olika storlekar för resor över hela Västra Götaland och övriga Sverige.

Priset för att hyra en buss beror på antalet timmar du behöver bussen, start och slutplats samt bussens storlek och utrustning. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvalitet eller service.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss göra din nästa resa minnesvärd.

Företagsevent

Planerar du ett företagsevent och behöver pålitlig buss med chaufför? Vi finns här för er. Hos oss kan du hyra buss anpassat efter era behov, vare sig det handlar om en konferens, stärka personalens moral i början eller slutet av året, så är vi här för er när ni behöver hyra en buss för ert företagsevent.

Företagsevent kan vara konferenser, branschträffar,  innefatta golfresor, mässbesök, produktpresentationer, presshändelser och affärsmöten med kunder. Vi erbjuder bussar för alla dessa typer av företagsevent.

Våra moderna, miljövänliga bussar kommer med erfarna chaufförer och alla bekvämligheter för att garantera en smidig och bekväm resa. Låt oss ta hand om transporten, så att du kan fokusera på att skapa en framgångsrik och minnesvärd händelse för din personal.

Idrottsresor

Idrottsresor kommer i många olika former och storlekar.  Vi är är din tillförlitliga partner när du vill hyra buss till idrottsevenemang. Oavsett om det gäller fotbollsmatcher, skidresor, vandringsturer, träningsläger, gymnastik- eller friidrottstävlingar, cykelturer, simtävlingar eller golfturneringar, har vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder rymliga och bekväma bussar som är perfekta för både lokala och nationella idrottsresor, utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter för en trygg och trevlig resa. Våra erfarna chaufförer säkerställer att du når ditt evenemang i tid och kan njuta av upplevelsen.

Så oavsett om du planerar en resa till en match, ett träningsläger eller en stor turnering, låt oss ta hand om transporten. Hyr buss hos oss på Dalslands Buss AB och fokusera på ditt lag och spelet.

Charterbuss

Hyr en charterbuss från oss och upplev Dalsland efter eget huvud.

Våra moderna och miljövänliga bussar är utrustade med högkvalitativa bekvämligheter som gratis Wi-Fi, USB-laddningsstationer, bekväma säten och gott om bagageutrymme. Allt för att säkerställa att din resa blir så smidig, bekväm och underhållande som möjligt.

Våra erfarna chaufförer har utmärkt lokal kännedom, vilket gör det möjligt för dem att hjälpa till med att planera optimala rutter och ge tips om lokala sevärdheter och aktiviteter.

Du bestämmer tidtabellen, ruttplaneringen och de platser du vill besöka. Oavsett om du vill utforska stadens pulserande liv, besöka historiska platser, njuta av det pittoreska landskapet eller delta i spännande evenemang.

Dagsresor

Utforska Västra Götalands charmiga städer, natursköna landskap och historiska platser med våra bekväma och pålitliga dagsresor. Dalslands Buss AB erbjuder skräddarsydda lösningar för dagsresor, med moderna, säkra och miljövänliga bussar.

Oavsett om du är intresserad av att besöka museer, gå på shoppingtur, eller bara njuta av en avkopplande dag på stranden, har vi en transportlösning för dig. Låt oss ta hand om körningen, så att du kan fokusera på att njuta av din dag.

Bröllop

Gör din bröllopsdag ännu mer speciell med våra lyxiga och bekväma bussar. Dalslands Buss AB erbjuder anpassade transportlösningar för bröllop, från små intima ceremonier till stora festligheter. Våra bussar är utrustade med alla moderna bekvämligheter och våra chaufförer kommer att säkerställa att alla dina gäster transporteras säkert och stilfullt till och från din plats.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss göra din stora dag oförglömlig.

Klassresor

Är det dags för en klassresa? Våra nya, säkra och komfortabla bussar är det perfekta valet för skolresor av alla slag. Taxi Dalsland Buss erbjuder professionell, säkra och pålitlig uthyrning av bussar för skolor och våra erfarna chaufförer kommer att se till att dina elever kommer fram till och från deras destination säkert och i tid.

Oavsett om du planerar en utbildningsutflykt, en skolutflykt, eller en skolresa, kan vi hjälpa till.

Utflykter

Planerar du en utflykt? Låt oss ta hand om transporten. Med oss får du bussar för alla typer av utflykter. Vare sig du planerar en naturutflykt, kanske till Dalslands kanal och Håveruds akvedukt eller en kulturell resa eller en dag vid stranden, har vi en buss som passar dina behov.

Njut av din utflykt och låt oss sköta resten. Våra moderna, säkra och miljövänliga bussar, tillsammans med våra professionella chaufförer, garanterar en bekväm och minnesvärd resa.